arròs indi amb espècies.

Avui us porto una recepta nova, aprofitant algunes “restes” que hi havía la nevera… Som-hi!

ARRÒS INDI AMB ESPÈCIES

Ingredients

  • Carbassó
  • Col Lombarda
  • Ceba i All
  • Arròs Basmati
  • Tomàquet
  • Coriandre, lima, cúrcuma, pebrot vermell.
  • Llimona
  • Sal i Pebre
  • Llavors de Girasol

Preparació

Bullir l’arròs amb la barreja d’espècies, afegir el tomàquet picat, la cúrcuma i el pebre vermell. Quan l’arròs està quasi preparat (si es arròs integral trigarà força més), sofregir les llavors de girasol (retirar de la paella i deixar de costat), mitja ceba, el blat i el carbassó, tallat en daus, la col lombarda picadeta. Afegir l’arròs als vegetals, i les llavors de girasol; afegir un rajolí de llimona, salpimentar. Barrejar tots els ingredients  i servir calent.


Advertisements

¿Comentarios? // Comments?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s