pilaf de quínoa amb pèsols i ametlles.

Avui, vull compartir amb vosaltres una recepta molt senzilleta i que a mi m’agrada molt de fer. A veure que us sembla!!

Pilaf de quínoa amb pèsols i ametlles.

Ingredients:

  • 1 1/2 tasses de quínoa
  • 3 a 4 cebollins, les peces blanques i verdes, en rodanxes finetes
  • 1 pastilleta de brou de verdures
  • 1 1/2 tasses de pèsols
  • Sal al gust
  • 1/3 tassa de ametlles laminades, lleugerament torrades

Preparació

Posseu a bullir aigua a una olla gran. Netejar bé la quínoa amb un colador finet. Afegiu la quínoa a l’aigua bullint juntament amb el cebollí i la pastilla de brou de verdures. Tapeu i cuineu a foc lent fins que tota l’aigua s’hagi absorvit, aproximadament uns 15 minuts.

Incorporeu els pèsols (ja cuits previament si son congelats) i afegiu sal al gust. Fiquem el Pilaf a una enciamera (per exemple) i escampeu les ametlles per sobre.

I ja ho tenim!

 

Font: http://haztevegetariano.com/receta/1955/pilaf_de_quinoa_con_guisantes_y_almendras

 

Advertisements

2 responses to “pilaf de quínoa amb pèsols i ametlles.

  1. Adoro la quinoa, un superalimento. Esto debe estar buenísimo. Un saludo

    • ¡Lo está!
      A mi la quínoa me encanta, por sabor y porque es muy, muy nutritiva…
      Gracias por pasarte. 🙂

      Un saludo.

¿Comentarios? // Comments?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s