Cursa pel Riu Ripoll (26.12.2013)

Bon dia!

Ahir vaig participar a la Cursa Atlètica pel Riu Ripoll, la meva penúltima cursa d’aquest any. Es tracta d’una cursa que es celebra a Sabadell el dia de Sant Esteve, organitzada per la JAS (Joventut Atlètica de Sabadell). El recorregut es 80% terra i 20% asfalt.

La cursa començava a les 11 del matí. Va començar molt puntual i tots els corredors i corredores van començar a córrer. El primer tram era asfalt i un cop passades les pistes d’atletisme començava la cursa de veritat (segons la meva opinió). Degut a la pluja dels dies anteriors i al tractar-se d’una cursa majoritàriament de terra, el recorregut tenia trams força enfangats, però amb una mica de cura es podia córrer sense problemes.

Els primers 5k van ser una mica inestables per mi. Tantejava el terreny i vigilava no fer un mal gest ( vaig pensar que el fang i la meva malaptesa no era una bona combinació). Els últims km, ja van ser una altre cosa. Ja m’havia estudiat el terreny i anava molt més segura. Així que la tornada va ser més fàcil. Els últims kms els vaig córrer a un pas de 5’35″/km, anava còmoda i vaig poder recuperar una mica el temps perdut dels primers kilòmetres.

L’única pega que li trobo a la cursa és que en algun tram els caps de cursa i la resta es creuen, cosa que fa que l’espai per córrer sigui molt estret i de vegades fa que hagis de disminuir el teu ritme.

Estic satisfeta amb el resultat. Al 2012, ja vaig córrer aquesta cursa i vaig quedar de les 20 últimes amb un temps de 1h. Aquest any, i amb una curta experiència a l’esquena, he fet un temps de 53′ (7 minuts menys!) i una millor posició a la classificació general (en classificació femenina la 93ª de 145 – not bad).

L’obsequi de la cursa em va agradar força. Es va tractar d’una bossa. En la majoria de curses en les que he participat han donat samarreta o buff, i bossa no en tenia així que ho he agraït bastant. M’ha agradat i la faré servir molt.

Aquesta petita millora, i els últims entrenaments, han sigut un xut de confiança per encarar l’últim mes d’entrenaments abans de la mitja de Barcelona.

Ara, la propera cursa serà La Nostra de Cap d’Any de Sabadell, on espero aconseguir la meva MMP en 5K. I aquesta serà la última cursa de l’any 2013.

Aprofito l’entrada per desitjar-vos una bona entrada d’any i espero que el vostre Nadal hagi estat perfecte!! 

***English Version***

Yesterday I ran the “Cursa Atlètica pel Riu Ripoll”, a race celebrated in Sabadell, a city close to my city. It has been my penultimate race of the year. The route was 80% trail and 20% pavement. The race started at 11am, very punctural. The shoot was heard and all the runners started to run. The first section was pavement and after that, the real race started (on my opinion!). Due to the rain on the previous day some points was quite muddy, but with a little care you could run smoothly. 

The first 5k was a bit unstable for me. I got the lay of the land (I thought the mud and my clumbsiness was not a good combination.The last km was already something else .  I had studied the ground and was much safer . So the route was easier. The last kilometers I ran on 5’35″/ km ,was comfortable and I was able to regain some lost time early kilometers .

The only problem I found was that the first runners went across the other runners and it was a little bit chaotic since it makes space for running is very narrow and sometimes makes you decrease your pace.

I am satisfied with the result. In 2012, I ran this race and I was on the last 20 with a time of 1h . This year, with a short experience in the back, I did a time of 53 ‘ ( less than 7 minutes ! )and a better position in the general classification ( ranking female in the 93rd/145 – not bad ) .

The gift of the race quite pretty. It  was a bag . In most of the races I have participated the gift was a shirt or buff gaiter. I liked it and I’ll use a lot.

This small improvement  and recent workouts have been a shot of confidence to face the last month of training before the half-marathon of Barcelona. Now, the next race will be our New Year’s Eve race, where I hope to get my best mark in 5K.

I hope you have had a HAPPY XMAS!

 

Anuncis

One response to “Cursa pel Riu Ripoll (26.12.2013)

  1. enhorabona per la millora dels temps que has fet en un any! a seguir lluitant!!

¿Comentarios? // Comments?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s